Bàrcia diu que sense crèdits no hi haurà obra pública

Autor:
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 8 de Maig de 2010

El ministre d’Ordenament Territorial, Gerard Bàrcia, va alertar ahir en una entrevista a RNA que si no s’aproven els crèdits extraordinaris “ens trobaríem amb un 2011 sense obra pública”, ja que les obres que s’estan duent a terme actualment vénen de reconduïts d’anys anteriors, amb la qual cosa al 2011 no hi hauria plurianuals.

El ministre va alertar així de la situació que es podria donar si les esmenes fetes per CR als crèdits deriven en una votació negativa al Consell General.

Bàrcia va explicar que s’intentarà finançar aquests crèdits amb recursos propis del Govern, tot i que va reconèixer com s’arribarà a un moment en què això “no serà possible” i va advertir que, si no es voten favorablement els crèdits, no hi haurà obra pública, “amb la conseqüent davallada de llocs de treball que això pot comportar”. Per aquest motiu, Bàrcia va insistir que és imprescindible que “el crèdit extraordinari en obra pública prosperi amb la seva totalitat i prosperin amb els plurianuals”.

El ministre va ampliar que no serveix de res parlar de reactivació econòmica i demanar al Govern que fomenti l’obra pública si després quan l’obra arriba al Consell General “es bloqueja amb esmenes parcials o totals”, qualificant la situació d'”atípica” i “paradoxal”.

pdf3.jpg