Andorra Turisme aposta per anar a menys fires i fer més presentacions de país

Autor: rosa burgos
Font: més andorra
Publicat el: 3 de Maig de 2010

Així ho va explicar dissabte el gerent d’Andorra Turisme SAU, Alexandre de Andrés, que comunicarà aquesta idea als expositors, un cop s’hagi finalitzat el calendari de fires, que es clou el proper 9 de maig amb la de Bilbao.

Andrés va explicar que la intenció d’Andorra Turisme «és ser més innovador»’ i que «la proposta de les presentacions de país es farà tenint en compte que es pot anar a altres destinacions, no només allà on es fan les fires».

L’opció d’aquestes presentacions va de la mà amb altres projectes, com ara fer ‘workshops’ específics sobre Andorra, impulsar els ‘famtrips’ i els ‘presstrips’, així com reorientar els serveis de les oficines de turisme a l’estranger perquè s’hi puguin dur a terme accions més comercials, no només informadores, per donar-los una altra vegada «la força que tenien abans».

D’aquesta manera Andorra Turisme comença un nova etapa de reestructuració, marcada per la innovació en tots els àmbits, des de la comercialització i presentació dels productes, a través del seu portal web, fins a una nova concepció de la manera de comunicar.

Així doncs, des d’Andorra Turisme s’impulsaran els viatges de presentació de país, on en un mateix paquet es vengui Andorra.

Tal i com va dir de Andrés, el pressupost és el mateix, però «intentarem que els diners que s’estaven utilitzant per anar a fires, reubicar-los i fer-los servir d’una altra manera», buscant noves estratègies. De totes maneres, va reconèixer que la decisió final, la tenen els privats, que seran els que s’han de mostrar d’acord amb aquesta proposta.

pdf3.jpg