Andorra Turisme vol potenciar les presentacions del país

Autor: agències
Font: bon dia
Publicat el: 3 de Maig de 2010

Andorra Turisme farà una aposta per començar a fer més presentacions del país i assistir cada cop a menys fires. Així ho ha explicat el gerent de l’entitat, Alexandre Andrés, que comunicarà aquesta idea als expositors un cop s’hagi acabat el calendari de certàmens, que es clourà aquest 9 de maig amb el de Bilbao.

Andrés ha manifestat que la intenció d’Andorra Turisme és ser “més innovadors” i que la proposta de les presentacions del país es farà tenint en compte que es pot anar a altres destins, no només allà on es fan les fires.

L’opció d’aquestes presentacions va de la mà d’altres projectes, com ara fer sessions específiques sobre Andorra i impulsar els viatges de premsa, així com reorientar els serveis de les oficines de turisme de l’estranger perquè s’hi pugui dur a terme accions més comercials, no només informatives, per donar-los una altra vegada “la força” que tenien abans.

També s’ha previst fer una campanya de turisme a través del web, la primera d’aquest tipus. Tal com ha dit Andrés, el pressupost és el mateix, “però intentarem reubicar els diners que s’utilitzaven per anar a fires i fer-los servir d’una altra manera”. I és que amb la crisi els preus dels estands de les fires no s’han abaixat, s’han mantingut, amb la qual cosa s’ha de buscar una estratègia que serveixi “per innovar, però també cal sacrificar coses”, ha manifestat el gerent de l’entitat, i en aquest cas seran algunes fires el que se sacrificarà. De totes maneres, ha reconegut, la decisió final la tenen els privats, que seran els que s’han de mostrar d’acord amb aquesta proposta.

Pel que fa a les oficines de turisme a l’estranger, Andrés ha explicat que han perdut la seva funció com a llocs d’informació, perquè la gent el que fa ara és buscar la informació per Internet. D’aquí la renovació del portal web i les campanyes de turisme en línia que es podran veure pròximament. “Es necessita pensar en una reestructuració”, conclou Andrés. La reforma passaria per arribar a comercialitzar Andorra fent altres accions que no impliquin que la gent hagi de passar per l’oficina.

pdf3.jpg