El cap de Govern afirma que les instal·lacions de la duana del Pas “estan molt bé”

Autor: d. m.
Font: diari d'andorra
Publicat el: 23 de Març de 2010

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va afirmar que les instal·lacions de la duana del Pas de la Casa “estan molt bé” i que les del riu Runer també estan en bones condicions després de la renovació a què va obligar la riuada de l’agost del 2008.

No obstant això, també va reconèixer que s’han de fer algunes adequacions i que en això està treballant el Govern. Bartumeu va recordar que va visitar els dos punts fronterers a final de l’any passat i que tenia una qüestió pendent, acudir a les oficines centrals del servei. Ahir al matí va enllestir els deures per fer i va visitar les instal·lacions de l’edifici Albatros. Bartumeu també es va referir al projecte d’acord d’associació amb la Unió Europea (UE) perquè “la duana en tot això és una peça essencial” i va avançar que en unes setmanes enviaran a Brussel·les una proposta d’acord.

Els directors adjunts de la duana, Jordi Jané i Raül Bartolí, van ensenyar a Bartumeu les dependències i també alguns dels objectes que han confiscat per ser falsificats. Amb referència a la lluita contra l’intrusisme, en què la duana també té un paper rellevant, Bartumeu va indicar que “en un parell o tres de mesos” es veuran els fruits del treball de la comissió interministerial que s’acaba de constituir.

pdf3.jpg