Marlène Haas reconeix que Ferrer és un model per a les dones del país

Autor:
Font: Més Andorra
Publicat el: 19 de Març de 2010

La secretària general de la Internacional Socialista de Dones, Marlène Haas, va assegurar ahir al matí, durant  a visita al Comú d’Andorra la Vella, que la cònsol major, Rosa Ferrer, «és un exemple i un model a seguir per a totes les dones del país» i es va mostrar convençuda que «les dones avançaran molt en aquest país amb cònsols com ella».

Haas va reconèixer sentir-se molt contenta pel fet que Ferrer sigui la cònsol de la capital del país i la cònsol va correspondre amb elogis la visita de la secretària: «Si no fos per ella i pel moviment que representa, difícilment les dones podríem tenir la representació que tenim», va dir.

Haas també va valorar la visita que ha mantingut amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu, on la secretària socialista va demanar, un altre cop, la creació de la secretaria d’Estat d’Igualtat. Haas, a més, va reconèixer que a aquest Govern li manquen més ministres dones. Durant el transcurs de la visita, Haas va proposar a Bartumeu que les dones del partit participin a les activitats de la Internacional Socialista de Dones i que s’integrin a les seves activitats. També van intercanviar opinions sobre la situació econòmica d’Andorra i dels països veïns, sobre l’entrada del Principat a la Unió Europea. Un altre tema que es va tocar va ser la despenalització de l’avortament. Bartumeu ha explicar que el PS manté la voluntat de modificar la normativa actual, tot i que aquesta proposta no figura en les prioritats assenyalades en el discurs d’investidura del cap de Govern.

pdf3.jpg