Conveni amb la UPC per a la promoció del coneixement

Autor: c. g.
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 3 de Març de 2010

El secretari d’Estat per la reforma de l’Administració i Promoció de la Societat del Coneixement, Alfons Miralles, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Antoni Giró, van signar ahir a Barcelona un acord marc de col.laboració entre les dues institucions.

L’objectiu del conveni és el de coordinar l’actuació del Govern i de la UPC en la transferència de coneixements i tecnologies desenvolupades per la universitat i la seva divulgació en diferents àrees d’interès comú.

En aquest sentit, la col.laboració entre les dues parts permetrà l’execució de projectes en els diversos àmbits de coneixement que abraça la UPC, i en particular, en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació. També es preveu l’organització d’activitats comunes relacionades amb la promoció i la divulgació del coneixement, el desenvolupament tecnològic de l’Administració pública i orientades a la seva modernització.

D’altra banda, la Universitat d’Andorra va informar ahir que dues de les seves estudiants han estat seleccionades per participar, del 26 de març al 7 d’abril, en dos dels camps de treball algerians que organitzen la Xarxa Vives d’Universitats (de la qual forma part l’UdA) i la Conferència Regional d’Universitats de l’Oest d’Algèria (CRUO). Aquests camps de treball pretenen ser espais de trobada que afavoreixin la participació, la formació i l’intercanvi entre estudiants i la població rural algeriana. L’objectiu és promoure el coneixement i sensibilitzar els estudiants sobre diferents realitats socials, polítiques, econòmiques i culturals.

pdf3.jpg