Andorra negocia amb els ‘touroperadors’ britànics

Autor:
Font: Més Andorra
Publicat el: 4 de Febrer de 2010

El ministre d’Economia i Finances, Pere López, acompanyat dels directors generals de les estacions d’esquí alpí del país, Martí Rafel, de Vallnord, i Jose Blanco, de Grandvalira, i el gerent d’Andorra Turisme, Alexandre Andrés, es va reunir dilluns i dimarts passat amb els principals operadors turístics irlandesos i britànics (DirectSki, TopFlight, TUI, Thomas Cook i Inghams).

L’objectiu era establir un marc de col·laboració i promoció d’Andorra, més enllà de la temporada vinent. Així, Andorra Turisme farà arribar als operadors una proposta per les accions de màrqueting i de col·laboració per a les properes dues o tres temporades. De la mateixa manera, els directors de les diferents companyies visitaran el Principat abans del final de la temporada d’esquí. Segons el comunicat que va fer arribar ahir el Govern, amb els resultats presentats pels operadors turístics, s’augura que la xifra final de visitants britànics vinguts a Andorra aquesta temporada serà similar o lleugerament superior a la dels darrers anys, i es trenca d’aquesta manera la tendència a la baixa registrada fins ara.

També en l’àmbit de la promoció, Andorra Turisme serà present aquest cap de setmana a les fires Salon des Vacances de Brussel·les i a la Mahana Toulouse.

pdf3.jpg