Pere López es desplaça a Madrid per promocionar el turisme a diversos actes

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 15 de Gener de 2010

El ministre d’Economia i Finances, Pere López, participarà durant la setmana vinent a Madrid a diversos actes, on aprofitarà per promocionar el Principat com a destinació turística

Així, el proper dilluns, 18 de gener, el ministre prendrà part a la Conferència UE-Iberoamèrica, que versarà sobre models turístics socialment responsables.

Pere López, acompanyat de l’ambaixador a Espanya, Manuel Pujadas, i del director d’Andorra Turisme, Àlex Andrés, participarà a la ponència Claus per a la recuperació de l’activitat turística en les destinacions: coneixement, innovació, tecnologia.

A la tarda, el ministre d’Economia i Finances es traslladarà al Palau de la Zarzuela, on el rei d’Espanya rebrà els caps de delegació de la cimera. Aprofitant el viatge a la capital espanyola, el dimarts 19 de gener, Pere López participarà a les Jornades Reptes i Perspectives de Recuperació Turística 2010-2011, que tindran lloc al Palau de Congressos de Madrid. Les jornades estan organitzades per Exceltur (Aliança per l’excel·lència turística) i l’OMT (Organització Mundial del Turisme). El mateix dimarts, la delegació andorrana presentarà als mitjans de comunicació espanyols el 6è Congrés Mundial de Turisme de Neu, que se celebrarà el 13 i 14 d’abril a Ordino, amb el títol Reinventar el turisme de neu i de muntanya per atraure nous clients.

La setmana vinent a Madrid, el Principat serà també present, a partir de dimecres, a la Feria Internacional de Turismo (Fitur) que se celebrarà fins el diumenge 24 de gener a la capital espanyola. Andorra tindrà un estand que agruparà institucions i professionals privats del Principat. Al mateix estand d’Andorra a Fitur, també està previst per al dijous 21 de gener la signatura del contracte que defineix l’arribada de la Vuelta a Espanya al Principat al proper mes de setembre.

pdf3.jpg