El Govern demana l’exempció del visat turístic als andorrans que visitin l’Índia

Autor: redacció
Font: diari d'andorra
Publicat el: 29 de Desembre de 2009

El Govern i les autoritats de l’Índia estan avaluant la demanda del Principat d’exempció de visat turístic als andorrans que visitin el país asiàtic.

Es tracta d’una de les qüestions bilaterals en curs que van tractar ahir el ministre d’Afers Exteriors, Xavier Espot, i l’ambaixadora de l’Índia a Andorra, Sujata Mehta, en el marc d’una trobada que van mantenir a Andorra la Vella. Amb tot, des de l’executiu no es va detallar en quin punt es troba la proposta. La diplomàtica va visitar el Principat per promoure les relacions bilaterals i “estrènyer els vincles existents entre ambdós països”, tal com van ressaltar des de l’executiu mitjançant l’emissió d’un comunicat oficial.

La reunió, d’altra banda, també va servir per parlar de la voluntat d’ambdós estats de promoure les inversions, el turisme i la cultura bilateralment. A més, l’ambaixadora Mehta va reiterar la seva demanda de suport per a la candidatura de l’Índia a un dels llocs vacants com a membre no permanent del Consell de Seguretat de les Nacions Unides i també al Consell de Drets Humans per al període comprès entre el 2011 i el 2014. En aquest sentit, va agrair “els nombrosos suports ja rebuts” per part d’Andorra gràcies a l’amistat dels dos estats”, segons van posar en relleu des de l’executiu.

pdf3.jpg