Altimir demana al cap que presideixi amb Montilla l’acord CEA-Pimec

Autor: I.A.
Font: El Periòdic d'Andorra
Publicat el: 22 d'Octubre de 2009

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i la patronal catalana de la micro, petita i mitjana empresa (Pimec) volen que el cap de Govern, Jaume Bartumeu, i el president de la Generalitat, José Montilla, presideixin l’acte de signatura de l’acord de col.laboració que les dues patronals tenen previst subscriure en breu.

Amb aquest objectiu han escollit la celebració del The Future of Europe Summit a Andorra la Vella. El president català, precisament per mediació del Govern, participarà aquest any a la cimera i, per tant, serà durant aquells dies que Bartumeu i Montilla coincidiran al Principat.

El president de la CEA, Xavier Altimir, i la directora de la patronal, Mònica Codina, van exposar ahir a Bartumeu el projecte i van demanar la col.laboració del cap de Govern. Segons va explicar Altimir a la sortida de la reunió, Bartumeu es va mostrar disposat a presidir la signatura i va comunicar a la CEA que parlaria amb Montilla sobre la qüestió. Pimec, per la seva banda, també s’adreçarà a la Generalitat per formular la petició.

El president de la CEA va destacar la importància de l’acord que signarà amb Pimec, ja que és “el primer acord de cooperació entre una patronal catalana i una patronal andorrana”. És per això que els representants de les dues entitats volen donar a l’acte de la rúbrica una ressonància institucional.

pdf3.jpg