Espot i Tilly analitzen les relacions d’Andorra amb la UE

Autor:
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 17 d'Octubre de 2009

El ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, va tractar ahir al migdia els temes bilaterals en curs amb Àustria amb l’ambaixadora d’aquest país, Ulrike Tilly, com ara l’acord en matèria d’intercanvi d’informació fiscal signat el mes de setembre passat i el futur de les relacions d’Andorra amb la Unió Europea.

Així, en el transcurs d’una trobada en la qual la diplomàtica s’acomiadava davant del ministre –ja que deixarà el seu càrrec el proper mes de desembre per ocupar la seva nova designació a Suècia–, Tilly va agrair el suport d’Andorra a la candidatura del seu país al Consell Internacional de Coordinació del Programa Home i Biosfera de la Unesco.

De la seva banda, Espot va valorar molt positivament la tasca duta a terme per l’ambaixadora per impulsar i reforçar les relacions bilaterals entre tots dos països. L’ambaixadora també va manifestar que ha estat un honor ser ambaixadora del Principat i estrènyer les relacions entre els dos estats, i es va mostrar convençuda que el seu successor Rudolph Lennkh continuarà la seva tasca.

pdf3.jpg