Xavier Espot explica a l’ambaixadora d’Àustria els plans d’apropament a la UE

Autor: redacció
Font: diari d'andorra
Publicat el: 17 d'Octubre de 2009

El ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, va reunir-se amb l’ambaixadora d’Àustria, Ulrike Tilly.

La trobada va servir perquè la diplomàtica s’acomiadés de les autoritats andorranes, ja que preveu abandonar el seu càrrec a final d’any per ocupar la seva nova destinació, a Suècia, i va servir per valorar, entre d’altres temes bilaterals, l’acord d’intercanvi d’informació fiscal signat ara fa unes setmanes entre tots dos països, o els plans d’Andorra d’apostar de forma ferma per un apropament a la Unió Europea.

Durant la reunió, l’ambaixadora va aprofitar per agrair al Principat el suport donat a la candidatura presentada pel seu govern al Consell Internacional de Coordinació del Programa Home i Biosfera de la Unesco. De la seva banda, Espot va valorar positivament la tasca realitzada per Tilly, que ha servit, al seu entendre, per reforçar les relacions entre el Principat i Àustria. De la seva banda, la diplomàtica va expressar el convenciment que el substitut, Rudolph Lennkh, continuarà la feina desenvolupada amb “entusiasme”.

pdf3.jpg