Suport espanyol per haver signat els acords fiscals

Autor: redacció/ana
Font: més andorra
Publicat el: 13 d'Octubre de 2009

L’ambaixador d’Espanya a Andorra, Eugeni Bregolat, va centrar el discurs amb motiu del Dia de la Hispanitat en la mort del bisbe Joan Martí Alanis, i també va destacar el compromís d’Espanya a ajudar i impulsar el model d’acostament cap a la Unió Europea que Andorra decideixi.

Bregolat va felicitar el Principat per haver aprovat la Llei d’intercanvi de dades fiscals i per haver signat els primers convenis bilaterals, i va anunciar que a les pròximes setmanes es podrà signar l’acord amb Espanya. L’ambaixador, davant de bona part de les autoritats i dels representants econòmics i socials del país, va recordar que la confiança i l’entesa entre ambdós països sempre ha estat forta, i espera que amb el nou Govern aquesta relació encara es pugui enfortir més.

L’Ambaixada espanyola va oferir aquest dilluns a la tarda la tradicional recepció amb motiu del Dia de la Hispanitat, on van assistir centenars d’espanyols, a més dels representants del Consell General i del Govern, i de les institucions diplomàtiques, econòmiques i socials del país.

Eugeni Bregolat va transmetre el condol per la mort de l’arquebisbe Joan Martí Alanis en nom del rei d’Espanya i del poble espanyol al copríncep actual, al cap de Govern i al poble andorrà.

pdf3.jpg