Andorra és present a la Fira Leisure de Moscou

Autor: ana
Font: més andorra
Publicat el: 23 de Setembre de 2009

Andorra participa des d’ahira la 15a edició de la Fira Leisure que es celebra a Moscou fins divendres. La secretària d’Estat de Turisme, Valérie Lackner, encapçala la delegació andorrana present a la capital russa, junt amb Andorra Turisme, Ski Andorra i set professionals privats del Principat.

L’espai de l’estand d’Andorra té una superfície de 63 metres quadrats i està situat al costat d’Espanya i d’altres països europeus.

La participació d’Andorra en aquest esdeveniment s’emmarca en el suport que des d’Andorra Turisme SAU es dóna als professionals andorrans presents a la fira per facilitar els contactes amb els principals operadors turístics de Rússia. L’objectiu principal és treballar en la consolidació d’Andorra com a destinació de vacances per als turistes russos; és manté un contacte directe i personal amb els principals operadors turístics per poder conèixer les tendències d’aquest mercat en vistes a la propera temporada d’hivern.

Lackner està mantenint trobades amb els responsables dels principals operadors turístics que actualment programen Andorra i els que tenen previst fer-ho en el futur.

pdf3.jpg