El Govern vol obrir Andorra Turisme al capital privat

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 18 de Setembre de 2009

El ministre d’Economia i Finances, Pere López, va assegurar que el Govern vol obrir la societat Andorra Turisme al capital privat tal com es va anunciar al programa electoral del Partit Socialdemòcrata.

Així ho va explicar als integrants de la Taula de Turisme i Comerç que va començar a funcionar ahir ja que fins ara eren entitats separades.

Segons el ministre, amb aquesta entrada de capital privat s’ajudaria a centralitzar la promoció exterior del Principat. Per López aquesta participació hauria de ser limitada ja que l’Estat conservaria la majoria. També va afegir que per dur a terme aquest canvi és necessari modificar la llei de creació de la societat Andorra Turisme. A més, va informar que aviat es notificarà el nom del successor d’Enric Torres, que ha estat rellevat, al capdavant d’aquesta entitat. Sobre els motius del cessament de Torres, va explicar que «ara que hi ha un nou projecte, això requereix nova gent».

López va assegurar també que s’estava començant a treballar en la creació de l’Observatori Turístic i Comercial que hauria d’estar vinculat a Andorra Turisme. L’objectiu és que entri en funcionament el més aviat possible i que pugui proporcionar estadístiques sobre el nombre de visitants al país i les seves preferències.

pdf3.jpg