Bartumeu demana a Austràlia un acord d’intercanvi de dades

Autor: redacció
Font: diari d'andorra
Publicat el: 12 de Setembre de 2009

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va sol·licitar ahir a l’ambaixador australià resident a Madrid, Noël Campbell, el tancament d’un acord d’intercanvi d’informació fiscal.

Així ho va anunciar l’executiu en un comunicat després de la reunió que Bartumeu va mantenir amb el diplomàtic australià, al despatx de l’edifici administratiu. Segons les fonts del Govern, Campbell va manifestar plena disposició a tancar i signar l’acord.

Posteriorment, l’ambaixador també va mantenir una entrevista amb el ministre d’Afers Exteriors, Xavier Espot. Durant la trobada, el diplomàtic va oferir als joves estudiants del Principat la possibilitat de completar la formació a les antípodes, ja que actualment l’Estat cerca immigrants europeus. El ministre i l’ambaixador també van parlar de les inversions per fomentar el turisme i les inversions en tots dos estats. Posteriorment, Espot va valorar positivament la tasca tirada endavant des d’Austràlia per intensificar les relacions amb Andorra.

Finalment, l’ambaixador també va mantenir una reunió amb el ministre d’Economia i Finances, Pere López, de la qual no n’ha transcendit el contingut. L’objectiu de la visita de Campbell al Principat era el comiat, ja que l’octubre vinent deixarà el càrrec.

pdf3.jpg