El Govern aprova el text refós de la llei de lluita contra el blanqueig

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 10 de Setembre de 2009

El consell de ministres va aprovar ahir el decret de refosa de la Llei de cooperació penal internacional i de lluita contra el blanqueig de diners producte de la delinqüència internacional, del 29 de desembre del 2000.

Segons va explicar ahir el cap de Govern, Jaume Bartumeu, amb l’aprovació d’aquest text es compleix el mandat del Consell General, segons el qual després de la modificació de la llei calia fer un decret d’adaptació per “fer la refosa i endreçar aquest text”.

Respostes parlamentàries

D’altra banda, Bartumeu va avançar que el consell de ministres va aprovar ahir les respostes a les preguntes parlamentàries fetes pels consellers de Coalició Reformista Jaume Serra, en relació amb les previsions pressupostàries, i Amadeu Rossell respecte a les reclamacions sobre impostos i taxes pendents de cobrament. El cap de Govern no va avançar les respostes, i va explicar que es faran públiques un cop enviades, avui, a la Sindicatura General i comunicades al grup parlamentari.

El Govern atorga 791 ajudes a l’habitatge

El Govern va donar a conèixer ahir en el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) la llista de persones que han rebut un ajut tipus subvenció periòdica per a l’habitatge de lloguer corresponent a la convocatòria de l’exercici 2008. En total han estat 791 els ajuts concedits, dels quals 260 s’han destinat a famílies monoparentals. El BOPA també publica la llista de persones a qui s’ha denegat l’ajuda, que són 286. El màxim atorgat pel Govern ha estat de 2.508 euros i s’estima una mitjana de 1.200 euros aproximadament. A la part baixa hi ha les ajudes per valor de 817 i 469 euros, entre d’altres.

pdf3.jpg