L’avaluació del GAdA es farà l’any vinent i es cobrarà al 2011

Autor:
Font: El periòdic
Publicat el: 5 d'Agost de 2009

La reunió d’ahir al matí en què van participar el cap de Govern, Jaume Bartumeu; el secretari d’Estat de la Funció Pública, Marc Miró; el secretari d’Estat d’Interior, Bruno Bartolomé, i representants sindicals dels funcionaris va servir per acordar que aquest any no es farà l’avaluació prevista pel sistema GAdA, que es fa per possibilitar la recepció d’un complement econòmic per part dels funcionaris si compleixen uns objectius concrets.

Concretament, serà al 2010 quan se’n faci l’avaluació, de forma que el pagament es farà efectiu l’1 de gener del 2011. La modificació originada pel canvi de Govern, així com dels nous responsables que determinaran altres objectius, suposarà que durant aquest exercici no hi hagi avaluació de compliment, sinó que es faci ja l’any vinent.

El BOPA farà constar avui aquest canvi. El decret del setembre del 2008 d’aprovació del Reglament d’aplicació operativa del sistema de gestió i avaluació del compliment al cos especial d’ensenyament per al cicle 2008-2009, per exemple, preveu que en el control dels docents intervinguin “gestors del col.laborador” i un “inspector educatiu”.

pdf3.jpg