Bartumeu aposta per la promoció dels Pirineus

Autor: ana
Font: més andorra
Publicat el: 28 de Juliol de 2009

El secretari d’estat d’Interior, Bruno Bartolomé, i la secretària d’estat de Turisme, Valérie Lackner, van prometre el càrrec ahir.

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va assenyalar en el seu discurs que, pel que fa als serveis socials destinats a la seguretat ciutadana, s’ha de treballar «des de la prevenció». El líder de l’Executiu també va remarcar que, des de la secretaria de Turisme, s’ha de buscar una «bona promoció turística» dels Pirineus, que inclogui «les dues fronteres». Bartolomé va assegurar que la secretaria d’estat d’Interior donarà «continuïtat a aquelles accions encaminades a millorar el servei a la població », sobretot en les qüestions relacionades amb la seguretat ciutadana, la prevenció i les polítiques «que puguin revertir en la qualitat del país».

Pel que fa al cos de bombers, Bartolomé va recordar que els agents han passat «per unes turbulències», algunes de les quals «són innecessàries», motiu pel qual es treballarà per a un «millor funcionament del cos». Per la seva banda, la nova secretària de Turisme considera que cal potenciar la marca «Andorra país dels Pirineus». En aquest sentit, Lackner està convençuda que la seva experiència de vint anys en el món del turisme ajudarà a desenvolupar la seva tasca.

pdf3.jpg