Ramon Reguant, director del Departament de Mobilitat i Explotació de Carreteres

Autor:
Font: Més Andorra
Publicat el: 21 de Juliol de 2009

El Govern va fer públics ahir nous nomenaments i cessaments que afecten diversos ministeris, entre els quals el d’Ordenament Territorial i el d’Economia i Finances, entre d’altres.

Així, Eron Estany Vidal, que fins ara ocupava el càrrec de director del Departament d’Urbanisme i Ordenament Territorial passa a ocupar la direcció general del Ministeri d’Ordenament Territorial, Medi Ambient i Agricultura, adscrit al Gabinet del Ministre.  En aquest Ministeri es produeixen més canvis, ja que Ramon Reguant Aleix és nomenat director del nou Departament de Mobilitat i Explotació de Carreteres en substitució de David Palmitjavila, que és cessat com a director de la fins ara Agència de Mobilitat i Explotació de Carreteres.

Els Bombers també presenten canvis en la seva direcció ja que Jordi Boixader Español és cessat com a director del Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament. La nova direcció de Bombers recau en Joan Carles Recasens Cabiscol, que tindrà de director adjunt Jordi Farré Canelles en substitució de Sergi Fluchá Vergés. D’altra banda, Marta Boquera Vergara és cessada del càrrec de directora del Departament de Duana. Raül Bartolí Torres i Jordi Janer Rossell són nomenats directors adjunts d’aquest departament. Finalment, el Govern ha ratificat com a director del Departament de Tributs Josep Xavier Jiménez Moran.

pdf3.jpg