Recasens relleva Boixader al front de Bombers

Autor:
Font: El Periòdic
Publicat el: 21 de Juliol de 2009

El Govern va fer públics ahir els últims nomenaments i cessaments acordats pel Consell de Ministres la setmana passada i que han de completar l’Executiu socialdemòcrata a l’espera que s’acabi la reestructuració del Ministeri de Salut, Benestar i Treball, fins ara pendent.

Entre els nomenaments fets públics ahir, n’hi ha dos que es compten entre els més esperats: són els de Joan Carles Recasens i Jordi Farré com a director i director adjunt, respectivament, del cos de Bombers. Tots dos substituiran Jordi Boixader i Sergi Flucha, caps del departament a l’última etapa liberal i que han rebut una forta oposició dels membres del cos.

D’altra banda, no tots els nomenaments anunciats ahir impliquen canvis de persones al capdavant dels departaments. Aquest seria el cas d’Eron Estany, fins ara director del Departament d’Urbanisme i Ordenament Territorial i a partir d’ara director general del Ministeri d’Ordenament Territorial, Medi Ambient i Agricultura, adscrit directament al gabinet del ministre Vicenç Alay. En la mateixa línia, Josep Xavier Jiménez va ser ratificat com a director del Departament de Tributs.

Ramon Reguant substituirà David Palmitjavila al capdavant del Departament de Mobilitat i Explotació de carreteres, que substitueix l’Agència de Mobilitat. Els canvis anunciats ahir afecten el Departament de Duana, del qual Marta Boquera cessa com a directora i Raül Bartolí i Jordi Janer en seran directors adjunts.

pdf3.jpg