El Govern reinstaurarà al setembre la taula de la cuina centralitzada

Autor: Marià Miño
Font: Més Andorra
Publicat el: 7 de Juliol de 2009

El Govern tornarà a posar en marxa la taula de treball de la cuina centralitzada durant el mes de setembre. El nou secretari d’Estat d’Educació, Josep Roig, va expressar la voluntat de l’executiu de tirar endavant la iniciativa, en una reunió mantinguda a finals de la setmana passada amb el president de l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Andorrana (Apaea), Josep Vilaplana.

Així mateix, segons van explicar ahir des de l’associació, el secretari d’Estat els va demanar que lliurin a l’executiu, abans de la segona quinzena de juliol, tota la documentació que han estat elaborant durant els últims mesos. Aquesta documentació inclou els estatuts, l’estudi econòmic o l’organigrama de gestió elaborat per la taula de treball.

Vilaplana va valorar molt positivament l’actitut del nou secretari d’Estat i va assegurar que “a més d’establir un petit esbós de calendari, ens va expressar la ferma voluntat de tirar endavant la cuina centralitzada”. El president de l’Apaea es va mostrar també satisfet per la demanda documental de Roig, ja que “és positiu que es comenci a treballar en el tema durant l’estiu”. Pel que fa a l’ajornament de la taula de treball fins al setembre, Vilaplana va considerar també adequada la decisió, ja que la majoria de les parts implicades poden estar actualment de vacances.

pdf3.jpg