Bartumeu estudiarà amb els cònsols com fer canvis a la llei

Autor: Gabriel Pérez
Font: Diari d'Andorra
Publicat el: 1 de Juliol de 2009

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va anunciar ahir que a partir de la setmana vinent començarà una ronda de contactes amb els cònsols de les set parròquies per abordar possibles canvis en la normativa urbanística. La primera trobada prevista serà amb Antoni Martí, d’Escaldes, i l’objectiu és escoltar les reivindicacions comunals en la matèria i analitzar modificacions en la Llei d’urbanisme. 

“L’estudi està damunt la taula”, va apuntar Bartumeu, que considera que el text “serà difícil de modificar en la seva essència” però aposta per “trobar dues o tres mesures que, sense fer grinyolar la llei, puguin tirar-se endavant”. El cap de Govern va fer aquestes declaracions després de participar en l’entrega de diplomes del curs d’urbanisme per a agents immobiliaris organitzat per l’AGIA i l’UdA amb la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra i el suport de BIBM.

El màxim responsable de l’executiu va mostrar-se convençut que el sector “tornarà a funcionar”, però va admetre que serà difícil trobar mesures, ja que “les finances no ens permeten fer in centius a la compra d’habitatge”. Bartumeu va anunciar contactes amb el govern espanyol per informar-se sobre les seves polítiques d’habitatge protegit.

pdf3.jpg