L’ABA acosta relacions amb Naudi i preveu canvis en breu a la direcció

Autor: Clara Garnica
Font: El Periòdic
Publicat el: 25 de Juny de 2009

L’Associació de Bombers d’Andorra (ABA) va mostrar-se satisfeta i va valorar positivament la reunió d’ahir amb el ministre de justícia i interior, Víctor Naudi. Segons el vicepresident de l’ABA, Joan Torra, “es nota que ha canviat el tarannà”. Torra hi va afegir que Naudi “sí que compta amb els Bombers”.

A la trobada es va tractar, entre altres temes, l’evolució del Projecte Horitzó 2010, que de moment seguirà aturat gràcies a l’acord entre el Govern i l’ABA, així com les problemàtiques que hi ha hagut amb les querelles judicials a l’antic ministre, Antoni Riberaygua, i l’actual director adjunt de bombers, Sergi Fluchà. Torra va informar ahir que continuen estudiant la possibilitat de recórrer la decisió d’arxivar el cas del Tribunal de Corts .

La reunió també va servir per parlar de possibles canvis a la direcció del cos de Bombers. Segons Torra, podrien haver-hi canvis i podrien ser aquesta mateixa setmana. El vicepresident creu que serà algú de la confiança de Naudi, però no va descartar la possibilitat que fos algú del cos.

Torra va voler reivindicar la necessitat que hi hagi “persones als càrrecs que defensin al cos davant les crítiques”. Es referia, per exemple, a les queixes per les poques hores que treballen. Segons Torra, els bombers treballen “set o vuit hores diàries”.

Finalment, el directiu de l’ABA va anunciar que properament hi haurà noves reunions amb Naudi.

 pdf3.jpg