Interès creixent de la PIMEC per les reformes econòmiques del Govern

Autor:
Font: El Periòdic
Publicat el: 16 de Juny de 2009

L’augment d’informació internacional referida a Andorra i a les reformes econòmiques que ineludiblement ha de dur a terme el Principat han fet augmentar l’interès de l’empresariat català sobre aquest procés de canvis. Així ho va poder constatar ahir el cap de Govern, Jaume Bartumeu, durant el sopar anual de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC).
L’empresariat català, que, en bona mesura, nodreix les carteres de clients dels bancs andorrans, segueix amb atenció les novetats de la vida econòmica i política del Principat. En aquest sentit, bona part dels actors polítics catalans van tenir ahir l’oportunitat de conèixer de primera mà les línies mestres de reforma que implementarà el Govern.
Bartumeu va compartir la taula presidencial amb destacats membres del món polític i econòmic català, com ara el president de la Generalitat, José Montilla; el vicepresident, Josep Lluís Carod-Rovira; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; el president de la PIMEC, Josep González, i el de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls. Durant una conversa amb Montilla, amb qui no havia parlat des que el president català el va felicitar per la victòria electoral, Bartumeu va acordar una propera reunió amb el president de la Generalitat per estudiar els dossiers de les línies de cooperació existents entre tots dos governs.
Bartumeu torna aquest migdia al Principat, després de l’entrevista radiofònica que està previst que li faci el veterà periodista Luis del Olmo aquest matí a les nou.

pdf3.jpg