Els comptables demanen a Bartumeu reforçar el seu reconeixement institucional

Autor: m. r.
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 21 de Maig de 2009

El líder socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va rebre ahir a l’oficina de l’Avinguda Meritxell a una delegació de la junta del Col.legi de Comptables d’Andorra, els quals li van demanar reforçar el seu suport institucional, en la línia del que la setmana passada també es va abordar amb el Col.legi d’Economistes.

A la sortida de la reunió, Bartumeu va especificar la necessitat expressada pel col.lectiu de comptables d’una major regulació dels seus àmbits d’actuació. A més, el sector va situar l’intrusisme des de l’exterior com una de les principals preocupacions que caldria resoldre en el futur.

D’altra banda, Bartumeu va plantejar als professionals la situació que a partir d’ara es presenta, demanant-los que de cara als projectes de llei que afectin el seu àmbit d’actuació, com ara el text regulador de la comptabilitat i el de l’IVA, expressin obertament la seva opinió, de cara a incorporar els inputs de tots els actors directament implicats. D’altra banda, el líder del PS va recordar que la inexistència de sancions per a aquells empresaris que no respectin la obligació de portar una comptabilitat treu sentit al nou marc legislatiu implementat pel Govern.

Les reunions de Bartumeu prosseguiran avui amb la visita que farà el Cònsol dels EEUU a Barcelona per acomiadar-se de les autoritats andorranes en deixar la seva missió diplomàtica, trobada que precedirà la seva assistència al concert organitzat per l’ambaixada Espanyola.

pdf3.jpg