L’Alternativa treballarà amb el teixit associatiu

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 24 d'Abril de 2009

Davant la complicada situació actual, des de l’Alternativa s’aposta per tornar a treballar de la mà amb el teixit associatiu, que “sovint s’ha ignorat”, segons va explicar ahir el número dos de la territorial de la Massana, Claude Benet.

En aquest sentit, el polític massanenc va refermar el compromís de la formació a col·laborar estretament amb la PIME, l’AGIA, l’ACU i l’Associació de Bancs d’Andorra (ABA) per poder trobar solucions que permetin moderar els preus dels lloguers i així poder ajudar tot aquest “teixit associatiu, que ho està passant malament”. Així mateix, Benet, que va incidir novament en la idea de “l’Andorra d’entre tots”, va refermar el compromís de “confiar en la gent del país i no buscar tants assessors a fora”.

D’altra banda, el número dos de la llista nacional, Víctor Naudi, acompanyat de Jordi Font, es va reunir amb representants del Gremi de Forners, els cortalans de la vall del Madriu i la comunitat jueva, i Francesc Rodríguez, tercer de la candidatura nacional, ho va fer amb representants de l’Associació d’Agències de Viatges d’Andorra (AAVA). Les trobades van servir per apropar el detall dels àmbits que preocupen en les matèries específiques de cada col·lectiu, abordant directament qüestions relacionades amb la reforma fiscal i l’acostament a la UE, entre d’altres.

pdf2