Bartumeu es reuneix amb els urbans de la capital

Autor: p. m.
Font: més andorra
Publicat el: 17 d'Abril de 2009

El candidat a cap de Govern per l’Alternativa, Jaume Bartumeu, es va reunir ahir amb una delegació del Sindicat d’Agents de Circulació d’Andorra la Vella. La trobada forma part de la ronda de reunions que el líder socialdemòcrata està mantenint des de fa mesos per conèixer les inquietuds dels diferents sectors socials i va servir per avaluar l’evolució positiva del grau de reconeixement, institucional i social de la professió a partir de l’aplicació de la nova llei que regula el cos.

Els representants dels agents van assegurar que veurien també com una lògica conseqüència d’aquesta evolució positiva que s’arribés a convertir el seu cos en una guàrdia urbana. En aquest sentit Bartumeu va insistir que es tracta d’una qüestió que s’ha d’acordar i concertar amb els comuns i va recordar el seu compromís públic de treballar per posar d’acord totes les administracions en els grans projectes de país.

D’altra banda, Bartumeu va assegurar que cal millorar la mobilitat a partir de mesures concretes que poden afavorir la descongestió de la circulació. Entre altres destaquen el foment de la recerca de transports col·lectius més eficients, així com la millora dels seus preus, horaris i itineraris, a més d’impulsar iniciatives com compartir vehicles.

pdf3.jpg