Bartumeu afirma que CR té Albert Pintat “tancat amb pany i clau”

Autor: gabriel pérez
Font: diari d'andorra
Publicat el: 16 d'Abril de 2009

L’auditori del Palau de Gel, a Canillo, va acollir ahir a la nit el segon míting de L’Alternativa. En una parròquia tradicionalment hostil als interessos socialdemòcrates, el cap de llista, Jaume Bartumeu, va recordar l’absència fins ara en la precampanya i en la campanya del cap de Govern, Albert Pintat, de qui va assegurar que “està tancat amb pany i clau perquè no se’l sent ni se’l veu”.

Aquesta situació seria una conseqüència, segons va afirmar el líder de la formació, del “gir de 180 graus que vol fer Joan Gabriel”. Els retrets cap als membres de Coalició Reformista no van acabar aquí. Bartumeu va assegurar que “les mesures urgents que vol presentar CR s’assemblen molt a les que vam presentar nos – altres al Consell i que ni ell ni Berna Gaspà no van voler votar”.

El candidat socialdemòcrata va recollir el guant llançat hores abans pel seu rival, que li havia plantejat fer un debat en clau econòmica. “Quan vulgui el farem, però mirem de fer-lo abans del dia 26”, va exhortar el cap de llista de L’Alternativa.

Bartumeu va assegurar que “volem tornar al període constituent, que ha estat un dels millors de la nostra política”, amb l’objectiu “que quedi clar que els andor – rans no estem discapacitats per fer acords”. Això, va recordar, serà possible “si gent amb plantejament progressista, com nosaltres, té majoria al Consell”. Segons el líder de L’Alternativa, “si no som el pal de paller, difícilment hi haurà canvis per molts girs de 180 graus”.

A l’acte també va parlar la cap de llista de Canillo, Judith Salazar, i la candidata a la nacional Bibiana Rossa. L’advocada va recordar que “amb relació al PS s’ha venut la carta de la por” i va assegurar que “no hem fet cap actuació que faci que se’ns hagi de tenir por”

pdf