Bartumeu acusa els liberals “d’amagar-se”

Autor: gabriel pérez
Font: diari d'andorra
Publicat el: 15 d'Abril de 2009

L’Alternativa va obrir la ronda de mítings de campanya en una parròquia que es preveu clau, Escaldes. A l’acte hi van intervenir els dos candidats de la territorial, Jordi Font i Rosa Gili, el número dos de la llista nacional, Víctor Naudi, i el número u, un Jaume Bartumeu que va acusar els liberals “d’amagar-se” sota les sigles de Coalició Reformista per no “assumir la responsabilitat del que han fet en aquests darrers anys”.

Davant de prop de 300 espectadors, el líder socialdemòcrata va retreure a CR que “ens ha portat a una fallida tècnica, a tenir gairebé 900 milions de dèficit públic i a un perill greu per a les institucions”. Bartumeu va indicar que “responsabilitat vol dir que és hora de proposar, no de queixar-se, d’assumir el que s’ha fet, no d’amagar- se, i no enganyar”. El cap de llista del PS va apuntar que “ha fracassat l’economia liberal de l’egoisme i hem d’apostar per l’economia del bé comú”. A més, va criticar que CR encara no ha donat a conèixer “la seva política”.

Els retrets cap als liberals també van ser presents al discurs de Víctor Naudi, que va recordar que “són els que deien que no passava res durant la crisi del tabac”, i es va preguntar “quina credibilitat poden tenir a l’hora d’anar a negociar a l’exterior. L’arquitecte escaldenc, però, també va recordar-se d’Andorra pel Canvi, de la qual va assegurar que “no té projecte i és més del mateix; no sap si fa arròs amb peix, amb carn o bullit”. Naudi va afirmar que “només el PS està capacitat per governar”.

pdf