Bartumeu recela de l’elevat nombre d’indecisos

Autor: gabriel pérez
Font: diari d'andorra
Publicat el: 14 d'Abril de 2009

El cap de llista de L’Alternativa, Jaume Bartumeu, va insistir ahir que els resultats del baròmetre d’opinió fet públic la setmana passada pel Govern s’han d’agafar amb tota la precaució possible, malgrat que siguin favorables a la seva formació.

El líder socialdemòcrata es va mostrar especialment escèptic a l’hora de valorar l’elevat percentatge d’enquestats que o van decidir no respondre a qui tenien intenció de votar o van assegurar que encara no havien pres la decisió. Bartumeu va deixar clar que “no crec que hi hagi tants indecisos”.

El polític del PS va recordar que “Andorra és petita i encara hi ha gent que prefereix mantenir totalment en secret el seu vot i, per tant, no manifesten cap orientació”. El dirigent socialdemòcrata, a més, va apuntar un altre motiu pel qual molta gent s’estima més no respondre quan se li pregunta a quina formació donarà suport el proper 26 d’abril. “El caciquisme conservador encara manté una forta pressió en alguns indrets del Principat”, va assegurar el candidat a cap de Govern de L’Alternativa.

L’escepticisme mostrat per Bartumeu també té el seu origen en un altre motiu. I és que el cap de llista va voler recordar que “l’enquesta està amputada en un punt clau com és la intenció de vot a les parroquials”. Tot i això, el líder de L’Alternativa va reiterar que “segons la nostra millor enquesta, el contacte amb la gent”, tot coincideix que “la gent vol el canvi” i aquest desig “s’identifica amb la nostra formació”. Segons el dirigent socialdemòcrata, “això explica el nerviosisme d’altres candidatures que volen presentar- se amb aquesta voluntat de canvi”.

pdf3.jpg