Comunicat de premsa relatiu a la reunió mantinguda amb José Montilla

Autor: oficina del candidat
Font:
Publicat el: 6 d'Abril de 2009

Jaume Bartumeu es reuneix amb José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya i primer secretari del PSC

El candidat del Partit Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu s’ha desplaçat avui a Barcelona per mantenir una trobada amb José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya i primer secretari del PSC.

A les 13 hores Jaume Bartumeu s’ha reunit durant una hora amb José Montilla. En la primera part de la reunió hi ha participat també el conseller d’Economia de la Generalitat, Antoni Castells.

En la primera part, en presència d’Antoni Castells s’ha tractat de la proposta de reforma fiscal que planteja el Partit Socialdemòcrata així com de la voluntat d’aconseguir un acord d’associació amb la Unió Europea.

La segona part de la trobada ha servit per repassar les relacions entre Catalunya i Andorra. S’ha parlat, especialment, de les comunicacions. En aquest sentit José Montilla ha informat al candidat socialdemòcrata de les prioritats del govern català en l’àmbit del transport ferroviari.

Ambdós dirigents han comentat també l’actual crisi econòmica i les seves conseqüències en el mercat immobiliari i en el sector financer tant a Catalunya com a Andorra.

A les 16 hores, Jaume Bartumeu s’ha desplaçat fins a les instal•lacions de Badalona Comunicació, SA (la televisió local de Badalona), on ha estat entrevistat per la periodista Núria Coll per al programa “De boca a boca”, que s’emetrà dijous vinent per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (XTL).

Barcelona, 6 d’abril del 2009

pdf3.jpg