Els asseguradors denuncien un cas d’intrusisme davant el PS

Autor: I.A.
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 4 d'Abril de 2009

El candidat a cap de Govern de l’Alternativa, Jaume Bartumeu, va prosseguir ahir la seva agenda de reunions amb els representants de la societat civil: pel matí, amb una delegació de l’Associació d’Entitats andorranes d’Assegurances a la seu de l’oficina parlamentària socialdemòcrata; i al migdia, amb els responsables de la Federació de Bàsquet a la seu del Partit.

Durant la trobada del matí, la delegació d’asseguradors –integrada pel president de l’Associació, Josep Maria Altimir, per Josep Maria Cosan i Joan Santamaria– va informar Bartumeu d’una situació de concurrència deslleial que des de fa mesos enfronta el sector amb una entitat financera. Altimir va explicar al candidat socialdemòcrata que l’entitat en qüestió obliga els seus clients a contractar l’assegurança amb la seva pròpia companyia i a trencar els contractes previs amb altres asseguradores. El cas va arribar a l’INAF fa més de dos mesos, però els asseguradors encara no han obtingut una resposta.

Ahir el candidat a cap de Govern de l’Alternativa va rebre de mans de la delegació d’asseguradors la documentació sobre aquest cas de suposat intrusisme professional i es va comprometre a estudiar-lo un cop passades les eleccions generals del 26 d’abril.

pdf3.jpg