Bartumeu acusa el Govern de fer “una violació de la llei”

Autor:
Font:
Publicat el: 15 de Març de 2009

Diari d'Andorra

G.P. 

Com s’havia anunciat, el cap de llista de L’Alternativa, Jaume Bartumeu, no va ser present a la recepció oferta pel cap de Govern per celebrar la Diada de la Constitució.

Ni ell ni cap representant del Partit Socialdemòcrata van assistir a l’acte, amb l’excepció de Rosa Ferrer, com a cònsol d’Andorra la Vella. Tampoc hi eren els Verds, que sí van donar suport a la manifestació organitzada pel SAT.

Al matí, Bartumeu havia recuperat la polèmica en la roda de premsa oferta després de la reunió
de treball mantinguda amb tots els candidats de “L’Alternativa. “Els comerciants que han obert, que no són tots, s’han acollit a una violació de la llei que fa el Govern”, va indicar el líder socialdemòcrata, que va refermar que el “el PS entén que un dia com avui s’ha de respectar per aconseguir tenir cohesió i vertebració del país”.

Sí va assistir a la recepció el candidat a cap de Govern de la plataforma Andorra pel Canvi, Eusebi Nomen, que també va estar una estona xerrant amb els concentrats a la plaça de Poble.

L’economista va criticar “el gran error que s’ha comès quan s’ha obligat a treballar sense un consens entre les parts” i va lamentar que “fins i tot la festa de la Constitució és un element on es veu l’enfrontament del bipartidisme”.

L’absència dels socialdemòcrates no va agradar gents a Albert Pintat, que no va amagar el seu enuig. “Ja ho van fer quan va jurar el Copríncep episcopal”, va recordar el màxim responsable de l’executiu, que va comentar també que “aquesta actitud és trista per a un candidat a cap de Govern”.

pdf3.jpg