Progressistes-SDP acusa el Govern de “desorientació” amb les vacunes

Autor: REDACCIÓ
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 3 de Març de 2021

Progressistes-SDP afirma que la informació que dona el Govern sobre les vacunes mostra “desorientació” i genera confusió per la falta de dades concretes.

La formació política critica en un comunicat que l’executiu ofereix una “caòtica comunicació” sobre les dates d’arribada de les dosis i perquè les “quantitats anunciades varien constantment” i les que es donen “no poden cobrir les necessitats del país”.

El partit remarca que la població “té tot el dret de saber quines vacunes hi haurà, qui les subministra, quin és el seu preu de cost, quantes n’han encomanat i quan arribaran”, i assegura que hi ha “una manca de transparència del Govern que genera dubtes”.

També manifesta que les accions de l’executiu demostren desorientació i que “la manca de les adequades relacions internacionals del Govern tornen a portar el país pel mal camí”, i incideix que una de les conclusions de la pandèmia és que s’ha de reestructurar el servei diplomàtic i tenir capacitat de negociació internacional, de la qual assenyala que “aquest Govern manifestament no té”. I destaca que hi ha molts sectors que estan patint els efectes econòmics de la pandèmia que no cessaran mentre no es pugui fer una vacunació massiva.