Bartumeu creu que Pintat «és una víctima dels seus propis discursos»

Autor:
Font:
Publicat el: 19 de Febrer de 2009

Diari Mes Andorra  

ANA

El candidat a cap de Govern de l’Alternativa, Jaume Bartumeu, va dir que «Albert Pintat és una víctima de l’efecte bumerang», és a dir, víctima dels seus propis «discursos incoherents i mancats de perspectiva que li han tornat en forma de patacada», que, segons Bartumeu, ja «no només ho és per a Pintat i el seu partit, sinó per al país que representa».

El líder del PS va deixar constància del que va qualificar de «fracàs de la política liberal i la del seu candidat» que, segons Bartumeu, «no ha volgut veure la tronada i ha volgut intentar que la realitat fos una expressió del que ell volia fer». Bartumeu va afegir que «això en matèria financera es traduïa en un no fer res i, per tant, és víctima de l’efecte bumerang». El candidat socialdemòcrata va fer aquestes declaracions després que dimarts al vespre Albert Pintat va anunciar la seva retirada de la cursa electoral per als comicis del proper 26 d’abril com a resultat de la pressió internacional en matèria fiscal i financera.

Sobre els arguments esgrimits per Pintat a l’hora de fer pública la seva renúncia, Bartumeu va declarar que «si alguna força hagués tingut mai la política del senyor Pintat, no hauríem arribat mai fins a on ell ens ha portat». Segons el candidat de l’Alternativa, «Pintat arriba tard i la credibilitat perduda no es recupera en quatre setmanes». Bartumeu va aprofitar per dir que la nova situació política «constata que al PS tenim un projecte definit i treballat de fa anys, amb plantejaments polítics que no canvien en funció de si trona o plou», i que «la ciutadania constatarà amb preocupació com un partit que ha portat el govern del país durant 14 anys està fent un final de cicle agònic i que no sap on va».

pdf3.jpg