Jaume Bartumeu critica la falta de diàleg amb els bombers per part del govern

Autor:
Font:
Publicat el: 9 de Gener de 2009

Agència de notícies ANA

Èric Frigola

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata i candidat a cap de Govern pel PS, Jaume Bartumeu, ha valorat que el clima laboral a la caserna de bombers ‘no és bo’ a causa de la falta de diàleg per part del govern.

Bartumeu, que ha fet aquestes declaracions en la visita d’any nou que fan els socialistes als bombers, ha comentat que el seu partit ‘sempre’ ha parlat i escoltat els membres del cos. De fet, segons ha recordat el candidat socialista, quan va ser ministre de Finances, hi va haver una reconsideració del sistema de treball i també de les retribucions. Bartumeu ha remarcat que qui governa ‘ha d’assumir’ la responsabilitat política.

Bartumeu considera que la direcció ‘ha de dirigir’, però que abans hi ha d’haver diàleg i actualment ‘es parla poc i s’ordena molt’. La situació actual ‘no és sana’ i s’ha de ‘millorar en defensa de l’interès general’, segons dedueix el candidat socialista arran de les queixes del cos de bombers. No obstant això, Bartumeu ha preferit escoltar les demandes dels agents sense que la premsa hi fos present perquè ‘sota el govern liberal sembla’ que la llibertat d’expressió ‘és castigada’ i l’actual cap de govern ‘té per costum’ convocar al seu despatx aquelles persones que signen articles d’opinió ‘contraris a la política liberal’.

pdf3.jpg