Bartumeu critica la “manca de diàleg” que genera “mal clima” al cos de bombers

Autor:
Font:
Publicat el: 9 de Gener de 2009

Diari d'Andorra

Gabriel Pérez 

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va denunciar la “manca de diàleg” dintre del cos de bombers, una situació que, assegura, canviarà si el PS arriba al Govern.

“Una de les diferències que es notaran és que nosaltres sempre hem parlat i escoltat. És la nostra obligació i saben que ho farem”, va explicar el cap de l’oposició.

El futur cap de llista de L’Alternativa a les generals va fer aquestes declaracions durant la tradicional visita a la caserna de Santa Coloma per felicitar l’any nou als membres del cos. Bartumeu, que va ser acompanyat per la cònsol d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i el conseller general Jordi Font, va recordar “l’elevat percentatge de baixes laborals” que s’estan registrant, un fet que demostraria que “el clima laboral no és bo”. Aquesta situació, segons el conseller, “s’ha de canviar i cal diàleg”.

El dirigent socialdemòcrata va assegurar que a conseqüència d’aquest mal clima “el cos funciona ara de forma deficient i manifestament millorable” i que, per tant, “la situació ha de millorar primer per l’interès general i després pel dels professionals”. Bartumeu no va voler “distribuir responsabilitats” però sí que va defensar que “qui governa ha d’assumir-les quan hi ha un problema”.

pdf1