Bartumeu i líders del PS francès analitzaran les relacions d’Andorra i la UE

Autor:
Font:
Publicat el: 17 de Novembre de 2008

Diari Mes Andorra  

Redacció 

Una delegació del Partit Socialdemòcrata (PS), encapçalada pel candidat a cap de Govern, Jaume Bartumeu, va assistir aquest cap de setmana al congrés que ha celebrat a Reims el Partit Socialista Francès (PSF).

Ahir, Bartumeu es va entrevistar amb Michel Teychenné, diputat europeu, membre de la Comissió de Transports i Turisme i de la Comissió dels pressupostos del Parlament Europeu. El líder andorrà també va poder parlar amb Bertrand Auban, senador de l’Alta Garona. Les trobades van servir per concretar properes reunions en les quals s’analitzaran diverses propostes que ajudin Andorra en les seves relacions amb la Unió Europea (UE), amb l’objectiu de rellançar l’economia i millorar el benestar social dels habitants del Principat, segons van informar des del PS.

Bartumeu, acompanyat per Pere Canals, ha passat tres «intensos» dies a París, durant els quals ha mantingut converses amb diversos líders socialistes francesos, com Laurent Fabius, exprimer ministre de François Mitterrand, amb el senador de l’Arièja i president dels grup parlamentari socialista del Senat, Jean-Pierre Bel,també amb el diputat Arnaud del Monteburg, amb qui va parlar sobre la problemàtica dels paradisos fiscals, amb els presidents socialistes dels consells generals dels departaments dels Alts Pirineus i Pirineus Orientals i, finalment, Bartumeu també va poder intercanviar impressions amb el secretari general de la internacional socialista, Luis Ayala.

pdf3.jpg