Bartumeu es reuneix amb els socis francesos a Reims

Autor:
Font:
Publicat el: 17 de Novembre de 2008

Diari d'Andorra

Redacció 

El cap de l’oposició, Jaume Bartumeu, va reunir-se durant tot el cap de setmana amb els socis francesos a Reims, en el marc del congrés del Partit Socialista de l’estat veí.

Acompanyat del socialdemòcrata Pere Canals, el líder del PS va reunir-se ahir amb Michel Teychenné, diputat europeu, i Bertrand Auban, membre del consell general de l’Alta Garona. Amb tots dos, el dirigent socialdemòcrata va acordar trobades futures que ajudin el Principat a trobar un millor encaix amb la Unió Europea, amb el doble objectiu de rellançar l’economia i millorar el benestar social de la població.

Posteriorment, Bartumeu i Canals van tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb diversos parlamentaris francesos, com per exemple Jean-Pierre Bel, senador del departament administratiu de l’Arièja, i president del grup socialista a la cambra alta francesa.

Segons fonts properes al partit, el candidat socialdemòcrata a cap de Govern també va poder parlar del tema dels paradisos fiscals amb el diputat Arnaud del Monteburg. Aquest va fer una intervenció força contundent al congrés, en què va instar a lluitar contra els països que afavoreixen el frau i l’evasió d’impostos. Se sumaven a les reclamacions formulades darrerament per la UE, tant en matèria de cooperació com pel que fa a la fiscalitat de l’estalvi. Finalment, el cap de l’oposició va poder parlar amb Laurent Fabius, exprimer ministre de François Mitterrand, que sempre segueix amb interès la situació política del país.

pdf3.jpg