Comunicat de premsa relatiu a les esmenes a l’articulat del Projecte de llei de mesures de reactivació econòmica

Autor:
Font:
Publicat el: 2 de Novembre de 2008

logo-gps-consell.JPG

Després que la majoria liberal, amb el suport sempre conservador de CDA-Segle XXI, hagi refusat la proposició de llei de mesures de protecció social i reactivació econòmica presentada pel Grup Parlamentari Socialdemòcrata, s’inicia ara el debat en Comissió de les esmenes presentades al projecte de llei de mesures de reactivació econòmica que va presentar el govern d’Albert Pintat.

Durant el debat al Consell del dijous passat Jaume BARTUMEU ja va anunciar que el Grup Parlamentari Socialdemòcrata, havia presentat divuit esmenes a l’articulat del projecte liberal.
Aquestes esmenes reintrodueixen així el debat a l’entorn de les dues maneres d’encarar l’acció necessària per fer front a la crisi econòmica.

Pel que fa a la protecció social els socialdemòcrates insisteixen a proposar la millora immediata de les pensions per la gent gran i la subvenció de 75 euros pels infants que acudeixen a les llars comunals o privades.

Quant a la reactivació econòmica s’introdueix també la proposta de crèdits tous, per noves iniciatives empresarials i per la reconversió i expansió d’activitats empresarials.

També caldrà que els liberals es defineixin davant de la proposta de reducció al 4% del gravamen sobre els rebuts de FEDA i STA.

Es proposa també accelerar la tramitació dels pagaments als proveïdors d’empreses públiques.

(S’acompanya còpia de les esmenes registrada al Consell General el dia 16 d’octubre del 2008, núm. 1314)

Andorra la Vella, 2 de novembre del 2008