Bartumeu reitera a Suïssa que cal la confiança amb la UE per consolidar el futur econòmic

Autor:
Font:
Publicat el: 27 d'Octubre de 2008

Diari d'Andorra

Redacció

El president del grup parlamentari del Partit Socialdemòcrata (PS), Jaume Bartumeu, va reiterar ahir a Suïssa que cal que el país “sigui interlocutor fiable amb la Unió Europea” (UE) i que la confiança entre Andorra -també es va referir a Suïssa- i l’ens europeu “és necessària per consolidar el nostre futur econòmic i social”.

El socialdemòcrata va fer aquestes declaracions en el marc del congrés ordinari del Partit Socialista Suís (PSS), celebrat a Arau. Durant l’estada va reunir-se amb la direcció del PSS per confrontar i comparar les respectives posicions dels dos Estats en relació
amb la crisi mundial de l’activitat financera i bancària. També van tractar “les dificultats” que apareixen a l’escena internacional per preservar el secret bancari a partir de les reunions de la UE amb l’OCDE que van tenir lloc la setmana passada.

En les jornades, el govern suís va insistir que ja s’ha associat el país, per la via dels acords bilaterals, “en una part essencial del procés d’integració europea”. 

pdf3.jpg