Montilla s’interessa pels efectes de la crisi global al Principat

Autor:
Font:
Publicat el: 19 d'Octubre de 2008

El Periodic d'Andorra 

El Periòdic

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata i candidat del PS a les eleccions generals de l’any que ve, Jaume Bartumeu, i la presidenta del partit, Mariona González, van assistir ahir a la tarda a la cloenda del setè congrés de la federació del PSC de les comarques de Lleida que es va celebrar a la capital de la terra ferma.

Bartumeu va aprofitar l’oportunitat per parlar sobre assumptes d’actualitat amb alguns dirigents socialistes catalans com ara el secretari d’organització, José Zaragoza, el primer secretari de la federació de Lleida, Joaquim Llena, i el president de la Generalitat, José Montilla.

Montilla va preguntar a Bartumeu per la situació econòmica i social del Principat en un context de crisi global marcada per les turbulències financeres. Tots dos dirigents van coincidir en la necessitat d’incentivar l’economia productiva i d’incrementar la regulació de l’estat, ja que la crisi ha posat de manifest que la desregulació absoluta no és el camí a seguir.

Bartumeu, així com també el síndic d’Aran, el socialista Francesc Boya, va intervenir en l’acte que va revalidar Llena com a primer secretari de la federació lleidatana del PSC. Tant Llena com Montilla com la diputada socialista al Parlament espanyol, Teresa Cunillera, es van referir a Bartumeu com a “futur cap de Govern d’Andorra”, alhora que van desitjar als socialdemòcrates molts èxits en les properes eleccions.

pdf3.jpg