El PS participa al congrés dels socialistes lleidatans

Autor:
Font:
Publicat el: 19 d'Octubre de 2008

Diari d'Andorra

G. P.

El president del grup socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, i la presidenta del PS, Mariona González, van assistir ahir a l’acte de cloenda del congrés de la federació de les Terres de Lleida del Partit Socialista de Catalunya.

El futur cap de llista a les generals va intervenir davant els assistens i va fer una valoració de l’actual situació econòmica, un dels temes claus de la jornada.

“El fracàs del liberalisme els obliga ara a demanar de nou ajuda als Estats, quan fins ara volien reduir el seu paper”, va indicar Bartumeu, que va coincidir en el seu discurs amb la idea expressada pel president de la Generalitat i dels socialistes catalans, José Montilla, que va ser l’encarregat de tancar l’acte. A més, també hi van participar el síndic d’Aran, Francesc Boya, en representació d’Unitat d’Aran, i Quim Llena, que va ser reelegit en el càrrec de secretari de la federació.

A l’acte, celebrat a la capital de la Terra Ferma, també hi era present la diputada al Congrés espanyol Teresa Cunillera. La parlamentària, juntament amb Llena, van expresar a Bartumeu i Mariona González el seu desig que sigui el PS la formació que aconsegueixi la victòria en les properes generals.

pdf3.jpg