El PS preguntarà al Govern sobre el colorant del gasoil

Autor:
Font:
Publicat el: 24 de Setembre de 2008

El Periodic d'Andorra 

I. A.

Tal com ja va anunciar fa unes setmanes, el president del Grup Socialdemòcrata i candidat del PS a les generals, Jaume Bartumeu, està disposat a incrementar el control sobre l’Executiu pel que fa al colorant utilitzat per colorar el gasoil i altres assumptes relacionats amb la Duana.

Amb aquesta intenció, els socialdemòcrates tenen previst formular diverses preguntes al Govern sobre la toxicitat del colorant i sobre les instal.lacions de la Duana hispanoandorrana, greument malmeses pels aiguats de l’1 d’agost.

Així ho va fer públic Bartumeu després de la reunió que va mantenir ahir a la tarda amb els representants dels treballadors de la Duana a l’oficina parlamentària socialdemòcrata. Una de les evidències que motiven la inquietud del PS és que, a partir de l’aiguat, els treballadors de la Duana que manipulen el colorant porten un uniforme molt més protector que el que duien abans.

Pel que fa als desperfectes als edificis duaners, Bartumeu va declarar que “no és normal que el Govern no hagi aprovat un crèdit extraordinari per refer les instal.lacions”. “No podem tenir una Duana en barracons”, va concloure.

pdf1