El PS denuncia el creixent cost del deute del Govern

Autor:
Font:
Publicat el: 24 de Setembre de 2008

Diari Mes Andorra  

P. M. 

El conseller socialdemòcrata Esteve López va assegurar que durant el 2008 el Govern haurà de pagar uns 20 milions d’euros només en concepte d’interessos per l’endeutament tant a llarg com a curt termini en què s’ha embarcat l’Executiu.

López va afirmar que aquesta quantitat era quatre vegades superior a la que hi havia el primer any d’aquesta legislatura. El conseller del PS va afegir que, «davant d’això, em pregunto com tenen la barra d’afirmar que tots els mals passen pels 26.000 euros anuals de dèficit de la mútua dels funcionaris». També va informar que l’import total de les pòlisses de crèdit que l’Executiu ha concertat enguany amb els Bancs és de 169 milions d’euros, dels quals ja n’ha disposat de 155.

D’altra banda, el líder del PS, Jaume Bartumeu, es va reunir ahir amb representants dels duaners. Segons va explicar Bartumeu, «em van explicar que fins al 30 de juliol tractaven els pots de colorant amb una vestimenta i a partir de les inundacions amb una altra de més segura». Bartumeu va afirmar que el PS pensa presentar al Govern una pregunta parlamentària per escrit sobre aquesta qüestió, «ja que aquest fet és una confessió tàcita de la inseguretat que hi havia abans de les inundacions».

pdf3.jpg