Les mesures urgents generen dubtes entre la gent gran

Autor:
Font:
Publicat el: 18 de Setembre de 2008

Diari BonDia

Maria Baró

Les dues mesures urgents i puntuals que va anunciar el Govern per pal·liar els efectes de la crisi econòmica destinades a la gent gran han generat més d’un dubte entre aquest col·lectiu.

Així ho va explicar ahir el representant de la gent gran a la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS), Antoni Cornella, que va indicar: “Estem una mica confosos perquè falta especificar alguns aspectes.” En concret, Cornella considera que s’ha de detallar la condició d’arrelament i de quina manera es determinaran els barems per poder accedir a les ajudes puntuals.

Aquests dubtes van ser àmpliament comentats en la reunió que va mantenir ahir Cornella amb el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, en què també van assistir els representants de la gent gran de Canillo, Encamp, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Bartumeu també va explicar que la trobada havia de servir per comentar extensament la reforma de la llei de la CASS, que s’aprovarà a principis d’octubre, però el tema “va quedar desbordat per dues de les mesures urgents”. En aquest sentit, Bartumeu va indicar que “són enganyoses” i que han estat un “gerro d’aigua freda”.

pdf3.jpg