El PS vol el restabliment de les emissores Radio France

Autor:
Font:
Publicat el: 3 de Setembre de 2008

El Periodic d'Andorra 

El Periòdic

El Grup Socialdemòcrata va entrar ahir una proposta d’acord per a instar el Govern al restabliment del senyal de les tres emissores de Radio France.

I és que el líder de l’Alternativa, Jaume Bartumeu explica en l’exposició de motius de la proposta que d’ençà el primer de juliol han desaparegut del “dial” de la freqüència modulada d’Andorra France-Inter, France-Musique i France-Culture, emissores d’alta qualitat tant informativa com cultural. Per aquest motiu, els socialdemòcrates consideren que “l’absència d’aquests canals comporta un menyspreu de l’equilibri lingüístic i cultural del dial de la freqüència modulada i, de retruc, un menyspreu del principi constitucional d’equilibri entre els nostres països veïns”.

A més a més, el Grup Socialdemòcrata també afirma “que és tècnicament factible i econòmicament viable recercar i obtenir l’arribada del senyal d’aquelles emissores franceses pels mitjans tècnics dels quals disposa l’STA, procedint a transportar amb la col.laboració de France Telecom els senyals fins a Andorra.”. La proposta insta el Govern perquè faci el necessari amb la finalitat que l’STA restableixi en els més breus terminis, i no més tard del primer de desembre del 2008, l’escolta de les tres emissores.

pdf3.jpg