El país que volem

Autor: DELFÍ ROCA
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 16 de Febrer de 2015

Sóc candidat d’SDP a la circumscripció parroquial d’Andorra la Vella, la capital del Principat d’Andorra, a les eleccions del primer de març. Amb l’Àngel Dalmau, intentarem ser el millor doblet electoral, sempre acompanyats de la Micaela, el Jordi i la Míriam.

Des de la responsabilitat, amb convenciment, ens hem compromès amb el projecte polític d’SDP. Nosaltres no us enganyarem, som capaços de complir, ho hem demostrat. M’implico perquè l’Andorra que jo voldria la tenim a tocar de la mà. És diferent a la que ara conec. L’Andorra que jo vull és la que té la persona al centre, dins una societat pròspera en tots els àmbits, més enllà de l’econòmic.

Oi que tots coincidim a voler un país on viure sigui fàcil, on els valors com la solidaritat, la cívica convivència i l’esforç personal siguin el motor del progrés social, sense que ningú no se senti discriminat?

Oi que tots volem una Andorra que s’organitzi i es governi de forma transparent, on la política estigui senzillament al servei de la comunitat, on l’Administració, lògica i racional, estigui al servei de les persones, en constant evolució, adaptant-se als nous reptes que s’albiren?

Som conscients que vivim en un país segur on la policia i els cos de bombers són persones preparades i servicials, disposades a jugar-se la pell sabent que gaudeixen del nostre suport i que no volem que els manqui el que cal per complir la seva tasca amb seguretat, eficàcia i eficiència?

Creus que la salut és el més important? Jo també ho penso. I crec que els professionals que garanteixen els serveis de salut ho fan bé.

Com també crec que cal donar el màxim suport als nostres estudiants. Cal que la seguretat, la sanitat i l’educació siguin ara i sempre les nostres prioritats.

Parlant clar, és evident que totes i tots volem un país on la població sigui feliç, des del més jove fins al més gran. Així serà si rebem la vostra confiança per governar.

Perquè com ens recorda el poeta revolucionari León Felipe: “Vaig amb les regnes tenses i refrenant el vol perquè el que importa no és arribar sol i aviat, sinó arribar amb tots i a temps.” Paraules que ens inspiren quan diem convençuts que per SDP el més important no és el partit, és el país.