SDP demana una major col·laboració transfronterera

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 4 de Febrer de 2015

El cap de llista d’SDP, Víctor Naudi, i el número tres a la nacional, Joan Marc Miralles, es van reunir ahir amb una delegació de quatre representants de l’Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants d’Andorra (ATMCA) i a després Naudi i Jaume Bartumeu van trobar-se amb l’Associació de Contractistes d’Obra d’Andorra (Acoda).

Entre els temes que es van tractar hi ha la situació dels accessos amb França durant l’hivern i dels seus constants tancaments. Tots van coincidir en la necessitat d’una major col·laboració transfronterera i d’un intercanvi d’informació permanent entre les autoritats franceses i andorranes en relació a l’estat dels accessos.

SDP va expressar la seva voluntat de revisar el reglament actual per adaptar-lo «a la situació real de les empreses». Per altra banda, des de la formació van reiterar als dirigents de l’Acoda la seva voluntat política d’enllestir el desviament de Sant Julià de Lòria en considerar-lo una obra pública estratègica per a les comunicacions del país.

Des de la formació també van mostrar la intenció «de seguir amb pas ferm les negociacions» sobre l’acord d’associació amb la Unió Europea perquè «és una font d’oportunitats per les empreses».